Tuesday, March 15, 2016

Un nou trend pentru Invitatii! Despre ce este vorba?

Cum faci primii pasi catre un Eveniment? 
Pai indiferent ca este vorba de evenimentul in care tu esti personajul principal sau esti un invitat, totul porneste de la o invitatie. O invitatie nu este ceva banal. Este cum am mai spus in alte articole, cartea de vizita a evenimentului. Iar pentru ca iti doresti ca oamenii pe care tu ii inviti la eveniment sa isi doareasca sa participe, trebuie sa pui mult suflet pe o bucata de hartie.
Invitatiile originale si elegante au avut mereu efect. Iar daca iti doresti ceva inovativ, pentru ca te-ai saturat de clasic, noi iti venim in ajutor. :)
Un nou trend in domeniu ne-a surprins placut. Este vorba despre invitatii in Eprubeta! DAA..in eprubeta. Si sunt foarte frumoase, creative, facute cu drag.
In imagini o sa vezi despre ce vorbim si o sa ne dai dreptate :D

Poti sa le gandesti cum vrei, cum crezi ca te reprezinta. Fie ca alegi sa folosesti un mesaj dragut si sa adaugi putina natura...

...sau inviti la plaja, oamenii dragi tie. O nunta pe plaja cere o invitatie deosebita.


Modul in care putem folosi eprubetele este un catalog gros cu multe multe variante :P
De la mesaje siropoase, texte formale, nisip sau plantute, bomboane sau praf de ciocolata calda, poti alege exact ce vrei. Lasa-ti imaginatia sa lucreze, sau lasa-ne pe noi sa iti dam cateva idei.

Rustic cool

Sweet tube

Grow love



Ce spui? Pare original?



Photosource:Pinterest


With love,
Ioana Parascan







1 comment: