Friday, March 11, 2016

Locatia de vis, la o aruncatura de bat de Bucuresti! Vrei sa o vezi?

Avem un pont: 

Ai un eveniment anul acesta si nu vrei sa il faci in Bucuresti si mai ales intr-o sala de evenimente deprimanta ? :P
Avem pentru tine o locatie de vis, aproape de Bucuresti foarte accesibila, unde natura nu este deteriorata si unde aerul curat "este la el acasa". Pe marginea lacului, cu o panorama ce te lasa fara suflare. Nu..nu vorbim din basme. Este o locatie existenta.

Poti opta pentru candelabre vintage, lumanari cu sutele, multe multe flori, un covor rosu pe iarba, design cu mult voal si muzica la volum ridicat. Tot ce vrei pentru ca evenimentul tau sa fie unul pe care sa ti-l amintesti cu drag toata viata.
Ne dorim ca tu sa ai parte de evenimentul perfect si asa o sa fie! :D

Organizam evenimente cu zambetul pe buze aici si aproape ca nu mai vrem sa plecam acasa. Invitatii tai sigur o sa fie in extaz. Nu conteaza tipul evenimentului si nici numarul de persoane, trebuie doar sa vrei ceva "verde" si "altfel".
Cum suna?
Te asteptam! Suna-ne la numarul de telefon 0723 528 128/0720 227 755 sau cere niste informatii pe office@daromevenimente.ro iar noi o sa iti trimitem cu drag o oferta insotita de poze. Dar mai bine mergem acolo la o cafea si o sa crezi ca sigur nu esti langa Bucuresti!
Ramane intre noi secretul? :)

Cu drag,
Echipa Darom

No comments:

Post a Comment