Thursday, March 17, 2016

Ce se poarta in materie de rochii de mireasa in 2016?

Clasica rochie de mireasa devine cu fiecare an mai interesanta si mai originala, insa nu uitam de eleganta ce o ofera sau aerul boemic ce il revarsa asupra miresicii. 

Modificari s-au tot facut insa in 2016 rochiile de mireasa sunt minunate. Dantela, fina sau cu modele evidente se foloseste pe banda rulanta in acest an.
 Cele mai multe rochii pun detaliu pe volum(dimensiuni) si pastreaza detaliile florale dar la un alt nivel, noul an aducand texturi florale tridimensionale. 



 Se poarta transparenta ceea ce este de apreciat, acest trend avand acaparat mult teren inca din 2015. Nu s-a renuntat la materialele semiopace si dupa parerea noastra acesta este un lucru foarte bun. 
Combinatiile de dantela cu materiale semitransparente sunt printre cele mai reusite. Inspira eleganta, feminitate, clasic de frumusete. Iar transparenta in masura potrivita, evita aerul vulgar.



In partea de jos a rochiei ne intalnim cu fuste bufante, voluminoase, multe detalii si accente ale dantelei. Miscarea in aceste rochii fiind foarte relaxata si permisiva. 



Cât despre materiale, acestea se vor concentra în jurul celor de calitate şi elaborate, precum clasica dantelă, tulle-ul, satinul delicat, dar şi broderiile sofisticate şi extravagante.
Photosource:Pinterest

With love, 
Ioana Parascan

No comments:

Post a Comment