Monday, July 4, 2016

Veneram Pantofii! Miresica moderna...

Esti viitoare miresica? Daca da, clar iti cauti niste pantofi pe masura, cu masura:P Daca nu esti, mori sa iti scalzi ochii la un toc sau o culoare frumoasa!

Atunci cand dai un search pe Nenea' Google....iti dai seama ca ai mii de modele, variante, nuante, cu toc mare sau mic, scumpi sau ieftini. Ce alegi? Cum alegi? Pe ce poti sta ca o zana toata noaptea? Cat de lejer ramane portofelul tau sau al domnului ...dupa?

Eu astazi am cautat niste modele care sa atinga urmatoarele puncte, in respectarea carora eu cred cu tarie: O culoare care tie iti place si care merge perfect cu rochia, un toc minunat si sexy dar comod, potriviti personalitatii tale, scumpi dar nu prea scumpi, sa ii mai poti purta si dupa ziua cea mare, sa tresari cand ii vezi si sa ii porti cu zambetul pe buze :)

Well, hai sa vedem daca gasim ceva. Mai jos pozici cu frumuseti care respecta ce am scris mai sus si care merita...merita...yeee!


Frumosii astia, urla a eleganta. Un toc nici comod, nici chinuitor, o culoare minunata Blush-lavender, plus ca... sunt accesorizati cu niste cristale pe masura. O sa scripesti in ei...putin cam scumpicei dragii de ei :D


Vara, cald, sandale! Toc foarte comod si culoare "linistita". Niste cristale care condimenteaza situatia si atrag priviri. Nu sunt niste incaltari ieftine, dar merita cu varf si indesat. Le poti lua la petreceri unde dansul este programat ore intregi.


Tot sandale, tot minunate! <3 Foarte simple si fine, cu accesorii de dimensiuni mici dar evidente. Albe si cu un toc destul de maricel. Potrivite pentru o purtatoare de tocuri :D Model pentru diverse buzunare.



Un Brand celebru, un model foarte elegant cu toc pe masura pretului. Ok, ok nu sunt ieftini dar ii poti lua la multe evenimente, o sa te faca fericita. Un calapod minunat, culoarea puritatii si talpa emblematica in culoarea pasiunii....uhhhh :)

Un model special si atragator. Pentru o miresica hotarata si extravaganta. Tocul ofera comoditate, pentru seri lungi. Au fost creati special pentru miresici. Nici foarte scumpi, dar nici ieftini :D


Cenusareasa e minciuna cu pantofii ei de cristal. Aceste mununatii sigur o sa te duca pe culmile fericirii. Multe multe cristale, silver shade, toc potrivit pentru orice purtatoare, zambete, admiratie si un portofel usor ca penele pantofilor de mai sus :D


Well girls, ce spuneti? Nu prea am respectat partea cu gramele portofelului, dar cand vad tocuri devin un copil mort dupa ciocolata. :D

O sa revin si cu alte modele dragute :D

With Love,
Ioana Parascan

No comments:

Post a Comment