Tuesday, June 14, 2016

Ce poate fi mai dragut?

Evident ca atunci cand discutam despre nunti si rochii, albul ne invadeaza imaginatia din prima. Rochia miresei este cea mai importanta rochie a nuntii. Toata lumea vrea sa o vada, sa o admire, iar mireasa are un job important cand vine vorba de alegeri la acest capitol.

Insa nici domnisoarele de onoare nu trebuie sa fie "sterse" sau neglijate. Rochiile lor cad exact pe locul doi de pe podium, ca importanta. Dar ce ne facem cand domnisoarele de onoare sunt niste mici printese, gata de explozii dulci?

Primul pas e facut. Alegand astfel de domnisoare, ai dat gata 90% din invitati. Pasul doi este insa foarte important: ce rochite le alegi,? in ce culori? Noi credem ca lungimea nu conteaza, e in functie de tine. Ca materiale ai putea alege voal sau tulle, dantele fine si materiale "prietene" cu pielea. Poti alege culori aplinse, sau pale care se potrivesc de minune cu inocenta micutelor domnite :) Si de ce nu, poate chiar alb. Nu uita de punctul trei: bodyguard pentru micute, cu atentie sporita la ciocolata, piscina, baloane, etc.

Noi o sa iti prezentam niste imagini, tu poti zambi linistit/a. :)








Photo source: Pinterest

 With love,
Ioana Parascan

No comments:

Post a Comment