Thursday, April 21, 2016

Ce culori alegem pentru rochiile domnisoarelor de onoare in 2016?

In 2016 pe langa noi modele pentru rochiile de mireasa, teme de nunta si evenimente speciale in culori frumoase, punem mare pret si pe felul in care sunt imbracate domisoarele de onoare.

Cand vorbim despre rochii in general, recomandat este sa alegi o culoare care este potrivita siluetei tale, dar si nuantei pielii. Aici vorbim la singular. Dar ce ne facem in cazul in care dorim sa imbracam mai multe persoane la fel?

Aici lucrurile se complica. Atunci cand avem siluete diferite si multe caracteristici care nu aseamana deloc, este greu sa reusim ca aceeasi rochie sa arate la fel de bine pe diferite persoane.
2016 insa, vine cu tendinte noi si culori usor de purtat. Multe din culorile de mai jos, se potrivesc de minune cu o piele alba, mai creola sau rosiatica. Iar daca te sperie faptul ca modelul rochiei trebuie sa fie la fel, nu te speria, poti folosi practic acelasi format...cu mici modificari in functie de silueta persoanei ce poarta rochia. De exemplu: O rochie cu spatele gol, o rochie pe un singur umar, o rochie  decoltata iar alta mai putin decoltata, insa aceasta este o alta discutie. Hai sa vedem care sunt culorile perfecte ale anului 2016 pentru rochiile domnisoarelor de onoare:

Blush
Este nuanta vedeta din familia rozului. Calda si potrivita pentru o piele bine bronzata dar si pentru o piele light. Acesta culoare nu va disparea niciodata din preferintele doamnelor atunci cand vor sa scoata in evidenta simplitate si feminitate.


Corai
Romantica, dulce si fermecatoare, aceasta nuanta aduce doar priviri bune indreptate catre persoana ce o poarta. Este minunata pentru primavara si vara, pentru zilele insorite si evenimentele in natura. O poti accesoriza cu bijuterii fine sau cu bijuterii gigantice :) Ofera libertate in combinatii cu alte culori, iar un strop de auriu e perfect.


Serenity blue
O culoare ce isi pune amprenta pe anul in curs. Se poarta in toate domeniile si acopera mare parte din zona evenimentelor. Arata minunat ca tema de nunta, dar se potriveste si pentru rochiile domnisoarelor de onoare. Este o culoare foarte feminina si naturala.

Dar ce spui de o cumbinatie a celor trei culori minunate? Diversitate si frumusete! :)

With love,
Ioana



Photosource:Pinterest

No comments:

Post a Comment