Monday, November 23, 2015

Cum iti faci colegii de la birou fericiti de Sarbatori?

Ehh, pai sa raspundem: Cu o petrecere frumoasa!
Toata lumea asteapta cu nerabdare Sarbatorile de iarna. Zile libere petrecute in familie alaturi de oameni dragi, cadouri din toate partile, seri lungi petrecute la cumparaturi sau in fata televizorului vizionand vechile filme ce se deruleaza  in periada sarbatorilor si pe care le-ai mai vazut de cateva ori. DA...suna bine! Dar inainte de "vacanta de iarna" avem de participat la petrecerea de la birou, organizata bineinteles tot cu ocazia sarbatorilor de iarna. 

E momentul perfect pentru degajare intre colegi, distractie si conversatii lungi.
Iar daca esti responsabil de organizarea acestei petreceri nu o lua ca pe o joaca :) Cu siguranta iti doresti ca ai tai colegi sa vorbeasca dupa, ca fiind cea mai buna petrecere la care au  participat.
Recomandat este sa contactezi un specialist in organizari de evenimente, pentru a avea o reusita garantata.

Sa planificam pas cu pas:
Primul lucru pe care trebuie sa il cunosti este data evenimentului. Pasul doi il reprezinta locatia si numarul de persoane. Dupa ce cunosti aceste detalii, pasul trei este cautarea unei firme de catering potrivita gusturilor voastre, pe care ar fi bine sa le cunosti. Cauta o firma serioasa, care ofera servicii calitative si profesionalism , lucru deloc usor.

Apoi trebuie sa te ocupi de partea de divertisment  unde conteaza din nou cat de mult iti cunosti colegii, vrei sa danseze si sa se simta bine, nu?
Iar pentru un plus de originalitate poti introduce Secret Santa din timp, iar cadourile sa se ofere in cadrul petrecerii. Sigur toti colegii se vor distra, vor primi cadouri, vor oferi cadouri si toata lumea se va simti bine.

Asadar o petrecere reusita tine de multi factori, insa cu certitudine exista. Iar daca nu ai experienta in organizare, din nou iti recomandam sa apelezi la un specialist. Acesta te va ajuta enorm si te va scapa de toata bataia de cap. Nu risca daca esti in necunostinta de cauza :)

Ce spui, te simti pregatit de distractie? De "libere" si cadouri?
Cu siguranta le meriti pe toate dupa un an de munca :)



Photosource#;Pinterest#

No comments:

Post a Comment